Data Center Map

S.C. WebNet Solutions S.R.L.


Company profile for S.C. WebNet Solutions S.R.L., please navigate through the tabs below to find out more about the company S.C. WebNet Solutions S.R.L., its data center presence, services and contact options.


Address:
S.C. WebNet Solutions S.R.L.
Constanta, Str. Arcului, Nr. 4 Bl. A7 Ap. 4
90004 Constanta
Romania

Website:
» Visit

Click here if you are interested
in a quote from S.C. WebNet Solutions S.R.L..


Profile
Data Centers
Map
Request quote
Centrul de date WNS dispune de facilitati tehnice moderne prin care este implementata redundanta tuturor elementelor cheie care contribuie la asigurarea neintrerupta a accesului serverelor gazduite la reteaua Internet.

SERVERE DEDICATE

Controleaza-ti afacerea!
Un server dedicat iti permite controlul deplin al prezentei pe internet, oferindu-ti flexibilitate maxima in ce priveste alegerea sistemului de operare, a politicii de securitate si a aplicatiilor instalate.

VPS

Resurse garantate si acces root
VPS-ul reprezinta pasul intermediar intre solutiile shared si serverul dedicat. Avantajele sunt semnificative: dispui de resurse clar garantate (memorie RAM, timp CPU, spatiu pe disc), poti instala si configura VPS-ul adaptandu-l la necesitatile tale.

COLOCARE

Serverul tau, infrastructura noastra
Colocarea unui server este o solutie care pe termen lung conduce la costuri mai mici, raportandu-ne la alternativa de inchiriere server. Este totusi necesar unu buget initial considerabil, pentru achizitionarea serverului.


Servicii Management
Prin serviciile de management Server Dedicat / VPS punem la dispozitia clientilor experienta noastra in ceea ce priveste instalarea, configurarea, optimizarea si securizarea unui server linux.
Am preferat sa nu includem servicii de management in pretul serverului inchiriat / colocat / VPS pentru a nu conduce la cresteri de pret, in special pentru aceia dintre dumneavoastra cu experienta in administrarea sistemelor linux.
Acest tip de servicii poate fi contractat atat de acei clienti lipsiti de experienta in administrarea unui server linux, cat si de companiile care prefera sa externalizeze aceste servicii, evitand astfel angajarea in cadrul firmai a unui administrator de sistem.
Serviciile de management nu sunt gratuite, ele implica de cele mai multe ori multa munca din partea unor administratori de sistem cu experienta, si sunt taxate in raport cu timpul necesar pentru executarea unui anumit task.
Pentru serviciile de management nu facem nici o diferentiere intre operatii executate la nivelul unui server dedicat (inchiriat sau colocat) si VPS. Din punct de vedere al sistemului de operare si serviciilor rulate, nu este nici o deosebire intre un server si un VPS, timpul de lucru pentru rezolvarea unei anumite probleme este acelasi in cazul serverului si VPS-ului.
Oferta noastra se adreseaza in general catre acei clienti care au achizitionat de la noi un serviciu server dedicat / colocare / VPS. Totusi, de la caz la caz, putem oferi aceste servicii si catre clienti cu servere hostate in alte centre de date.
Planurile de management din oferta noastra au in vedere fie intervenitii punctuale (Start-Up Plan si Ad-hoc Plan), fie operatiuni de interventie si mentenanta realizate periodic, in baza unui abonament lunar (Bronze Plan, Silver Plan, Gold Plan).

Search


Search for more information about the company S.C. WebNet Solutions S.R.L..

Copyright © Data Center Map - Sitemap
Your guide to colocation data centers, managed hosting, cloud servers etc.